Bulharské kebapče

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Vepřová plec
  • 250 g Telecí plec
  • 50 ml Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Koření Čubrica
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 105.1 mg
  • Draslík 378.1 mg
  • Vláknina 50.3 mg
  • Vitamín A 50.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové a telecí maso umeleme a zpracujeme se solí, pepřem, mletým kmínem a čubricí. Při hnětení postupně přiléváme vodu.

  • 2

    Z připravené směsi tvarujeme menší válečky, které opečeme v pánvi na oleji.

Komentáře k receptu