Vaječná omeleta s klobásou

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 150 g Tuk
  • 150 g Cibule
  • 500 g Klobása Dunajská
  • 800 g Vejce slepičí
  • 20 g Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 481 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 910 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 352.7 mg
  • Draslík 129.3 mg
  • Vláknina 510 mg
  • Vitamín A 510 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme.

  • 2

    Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci.

  • 3

    Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu