Filé se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 204 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 9 g
- Sodík 120 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 194.1 mg
- Vláknina 1603.8 mg
- Vitamín A 1603.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé mírně osolíme, poprášíme paprikou a posypeme kmínem. Upečeme je na másle doměkka.
-
2
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a udusíme na másle.
-
3
Připravenými houbami ozdobíme porce filé a povrch posypeme nasekanou petrželkou.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.