Filé se žampiony

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 194.1 mg
  • Vláknina 1603.8 mg
  • Vitamín A 1603.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé mírně osolíme, poprášíme paprikou a posypeme kmínem. Upečeme je na másle doměkka.

  • 2

    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a udusíme na másle.

  • 3

    Připravenými houbami ozdobíme porce filé a povrch posypeme nasekanou petrželkou.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu