Telecí maso dušené s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 12 g
- Sodík 505 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 115.2 mg
- Draslík 588.6 mg
- Vláknina 4500 mg
- Vitamín A 4500 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vymazaného pekáčku dáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a posypeme nakrájeným česnekem.
-
2
Další vrstvu tvoří omyté, na kostky nakrájené a osolené maso. Vrstvy střídáme.
-
3
Nakonec vše zalijeme zálivkou ze 3 dílů vody a 1 dílu octa. Zakryjeme alobalem a dusíme asi 2 hodiny.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.