Telecí pečeně s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 34 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 621.2 mg
- Draslík 856.6 mg
- Vláknina 2484 mg
- Vitamín A 2484 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osolené maso dusíme na másle spolu s nakrájenými rajčaty.
-
2
Měkké maso nakrájíme na porce.
-
3
Před podáváním každou porci posypeme nasekanými, natvrdo uvařenými vejci a nasekanou petrželkou.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.