Hovězí řízek se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Hovězí zadní vařené
  • 5 g Sýr Eidam salámový 40%
  • 9.39 ml Olej stolní
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 157 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 205.3 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené, vychladlé maso nakrájíme na plátky silné asi 1/2cm.

  • 2

    Připravené plátky obalíme ve vejci smíchaném s nastrouhaným sýrem a zprudka opečeme na oleji.

Komentáře k receptu