Masové suflé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 7 g
- Sodík 234 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 85 mg
- Draslík 242.2 mg
- Vláknina 252 mg
- Vitamín A 252 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a odblaněné maso dvakrát umeleme.
-
2
Mleté maso vložíme do hnětače, osolíme, přidáme 2 lžíce studené vody, Solamyl, rozpuštěné máslo (5g) a nasekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků.
-
3
Těsto dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Suflé pečeme v troubě ve vodní lázni asi 30 minut.