Vepřové maso po orientálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 390 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 26 g
- Sodík 171 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 194.2 mg
- Draslík 429.7 mg
- Vláknina 255 mg
- Vitamín A 255 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, promneme ve směsi rozšlehaných vajec, Solamylu a soli. Necháme chvíli odležet.
-
2
Maso vložíme na rozehřátý olej a za stálého míchání je zprudka opečeme dozlatova.
-
3
Potom přilijeme víno, přidáme nakrájené chilli papričky, utřený česnek, koření a krátce prohřejeme.
-
4
Podáváme s dušenou rýží.