Kedlubnový salát s jablky a jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Jogurt bílý
  • 300 g Kedlubna
  • 2 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 133 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 121 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 3.3 mg
  • Draslík 300 mg
  • Vláknina 6663 mg
  • Vitamín A 6663 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny a jablka oloupeme a nastrouháme na nudličky.

  • 2

    Přidáme jogurt, olej, sůl, cukr, citronovou šťávu a nasekanou pažitku. Vše promícháme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu