Kedlubnový salát s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 64 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 2 g
- Sodík 1154 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 268.6 mg
- Vláknina 6816 mg
- Vitamín A 6816 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou okurku a cibuli, nastrouhaný křen a nasekanou pažitku. Vše dobře promícháme a přelijeme zálivkou z octa, oleje, vody a soli.
-
3
Ihned podáváme.