Přírodní ředkvičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 57 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 4 g
- Sodík 107 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 292.2 mg
- Vláknina 4039.8 mg
- Vitamín A 4039.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.
-
2
Vložíme je na rozehřáté máslo, lehce osmahneme, podlijeme trochou vody, osolíme a opepříme. Zvolna dusíme doměkka.
-
3
V hotovém pokrmu má být všechna tekutina odpařená.