Cibule pečená na bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 2 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 309.8 mg
- Vláknina 6800 mg
- Vitamín A 6800 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibule oloupeme, osmažíme na rozehřátém oleji, podlijeme vínem a osolíme. Krátce podusíme.
-
2
Potom cibule podlijeme vodou tak, aby byly zality do poloviny. Upečeme je bez pokličky v mírně vyhřáté troubě téměř doměkka. Dodusíme na plotýnce, aby šťáva zhoustla.