Cibule pečená na bílém víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 dl Víno bílé
  • 1 šálek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 115 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 309.8 mg
  • Vláknina 6800 mg
  • Vitamín A 6800 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme, osmažíme na rozehřátém oleji, podlijeme vínem a osolíme. Krátce podusíme.

  • 2

    Potom cibule podlijeme vodou tak, aby byly zality do poloviny. Upečeme je bez pokličky v mírně vyhřáté troubě téměř doměkka. Dodusíme na plotýnce, aby šťáva zhoustla.

Komentáře k receptu