Jemný masový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Hovězí maso vařené
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 216 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 98 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 197.7 mg
  • Draslík 40.9 mg
  • Vláknina 3710.5 mg
  • Vitamín A 3710.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté listy hlávkového salátu nakrájíme na proužky. Smícháme je s nastrouhanou mrkví, vařenými vejci nakrájenými na kousky a s masem nakrájeným na nudličky.

  • 2

    Citronovou šťávu, olej a sůl rozšleháme a nalijeme na salát.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu