Jemný masový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 98 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 197.7 mg
- Draslík 40.9 mg
- Vláknina 3710.5 mg
- Vitamín A 3710.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté listy hlávkového salátu nakrájíme na proužky. Smícháme je s nastrouhanou mrkví, vařenými vejci nakrájenými na kousky a s masem nakrájeným na nudličky.
-
2
Citronovou šťávu, olej a sůl rozšleháme a nalijeme na salát.
-
3
Ihned podáváme.