Kysané zelí na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 137 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 8 g
- Sodík 74 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 7.3 mg
- Draslík 340.6 mg
- Vláknina 6550 mg
- Vitamín A 6550 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kysané zelí překrájíme a podusíme v trošce vody.
-
2
Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém sádle, přidáme zelí a za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka.
-
3
Před koncem dušení přilijeme víno a podle chuti přidáme cukr a ocet.