Pstruh s mandlemi a bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 561 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 42 g
- Sodík 299 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 153.5 mg
- Draslík 726.1 mg
- Vláknina 51 mg
- Vitamín A 51 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné pstruhy osolíme a pečeme na pánvi na rozehřátém másle asi 10 minut po každé straně. Upečené ryby přendáme na nahřátý talíř.
-
2
Do vypečené šťávy vmícháme plátky mandlí a nasekané bylinky. Zředíme 2 lžícemi vody a krátce prohřejeme.
-
3
Pstruhy na talíři přelijeme šťávou a pokapeme citronem.