Kedlubnový salát s masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Vepřové maso pečené
  • 3 ks Kedlubna
  • 2 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 379 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 136 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 68.8 mg
  • Draslík 312.6 mg
  • Vláknina 5062.8 mg
  • Vitamín A 5062.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.

  • 2

    Přidáme na nudličky nakrájené uvařené maso a na čtvrtky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu