Houby grilované v alobalu

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 ks Bedly čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 0.9 mg
  • Vláknina 10.5 mg
  • Vitamín A 10.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kloboučky větších bedel (nebo i jiných hub) rozložíme na alobal potřený olejem. Houby osolíme, okmínujeme a pokapeme olejem. Okraje alobalu dobře uzavřeme.

  • 2

    Na rozehřátém grilovacím roštu pečeme zvolna asi 20 minut.

  • 3

    Před podáváním alobal nastříhneme a grilujeme ještě 2 minuty.

Komentáře k receptu