Šťouchané dvoubarevné brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 362 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 21 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 738.7 mg
- Vláknina 12700 mg
- Vitamín A 12700 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozšťoucháme.
-
2
Vmícháme nahrubo nastrouhaná, neoloupaná jablka a přilijeme smetanu ke šlehání, kterou jsme přivedli k varu.
-
3
Nakonec podle chuti osolíme a dobře vše promícháme.