Fondue z rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 495.9 mg
- Vláknina 5536.8 mg
- Vitamín A 5536.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata krátce spaříme a oloupeme.
-
2
V kastrole z varného skla rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, rajčata a sůl. Vše dusíme, až směs zhoustne. Podáváme v témže kastrole, povrch pokrmu posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Na malé talířky dáme na kostky nakrájený chléb. Porce chleba namáčíme do fondue.