Vepřové řízky se zeleninou v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Vepřová kýta
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 91 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 163 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 9.2 mg
  • Draslík 38.5 mg
  • Vláknina 6311.3 mg
  • Vitamín A 6311.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý díl alobalu potřeme olejem, položíme na něj řízek, poklademe rozmrazenou zeleninovou směsí, posypeme kostičkami slaniny a dobře uzavřeme.

  • 2

    Vložíme do horké trouby, po pěti minutách stáhneme teplotu a pečeme 30 minut.

Komentáře k receptu