Vepřové řízky se zeleninou v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 6 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 9.2 mg
- Draslík 38.5 mg
- Vláknina 6311.3 mg
- Vitamín A 6311.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý díl alobalu potřeme olejem, položíme na něj řízek, poklademe rozmrazenou zeleninovou směsí, posypeme kostičkami slaniny a dobře uzavřeme.
-
2
Vložíme do horké trouby, po pěti minutách stáhneme teplotu a pečeme 30 minut.