Krevetový salát se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 29 g
- Sodík 1020 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 95 mg
- Draslík 23.3 mg
- Vláknina 1177.5 mg
- Vitamín A 1177.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené vodě si uvaříme mraženou zeleninu. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvíli ho opékáme. Pak přidáme vařené krevety, uvařenou zeleninu a vše necháme chvíli prohřát.
-
2
Veškeré ingredience z pánve smícháme s uvařenou rýží, přidáme olivový olej a na závěr zakapeme citronovou šťávou.
-
3
Promícháme a posypeme nakrájenou šunkou.