Bucatini s pancettou a ostrou tomatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 525 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 21 g
- Sodík 550 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 17100 mg
- Draslík 263.2 mg
- Vláknina 3123.2 mg
- Vitamín A 3123.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pancettu nakrájenou na kostičky a cibuli najemno nakrájenou orestujeme na oleji až zesklovatí.Přidáme nakrájená rajčata a vločky pálivé červené papričky.Podle chuti osolíme a opepříme.Asi patnáct minut povaříme na mírném ohni.Mezitím uvaříme bucatini dle návodu na obalu.Scedíme a přidáme na pánev.Promícháme a asi dvě minuty za stálého míchání prohříváme.Přendáme na nahřátou mísu,posypeme nastrouhaným pecorinem a můžeme podávat.