Toastíky s šnečky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Kerblík
  • 60 g Bazalka
  • 120 g Petržel - nať
  • 60 g Estragon
  • 300 g Máslo čerstvé
  • 200 g Chléb celozrnný žitný
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 30 g Pažitka
  • 2 ks Šalotka
  • 2 ks Ančovička - filety
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 kg Sterilovaní šneci v hovězím bujonu
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 685 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 593 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 1299.3 mg
  • Vláknina 10333.3 mg
  • Vitamín A 10333.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 56.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 67.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasekané šalotky, česnek a bylinky krátce spaříme ve vařící osolené vodě. Ihned je zchladíme ledovou vodou. Necháme okapat a vše rozmixujeme s ančovičkami a máslem.

  • 2

    Plátky chleba lehce ogrilujeme v toustovači a namažeme ochuceným máslem.

  • 3

    Nakrájíme na jednohubky, doplníme šnečky a lehce opepříme.

Komentáře k receptu