Tyrolské nudle se zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Salám měkký
  • 500 g Zelí kysané
  • 300 g Nudle široké
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 586 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 97802 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 78 g
  • Cholesterol 50.1 mg
  • Draslík 690.6 mg
  • Vláknina 11907.5 mg
  • Vitamín A 11907.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 51.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpuštěném sádle opečeme nakrájenou cibuli a salám. Přidáme zelí, česnek, osolíme a dochutíme pepřem. Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka a smícháme s připravenou směsí.

Komentáře k receptu