Zelenina na sladkokyselo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Broskve
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 70 ml Vývar rybí
  • 50 ml Ocet vinný
  • 4 ks Rajčata
  • 3 ks Cibule
  • 1 ks Okurka salátová
  • 2 ks Paprika červená
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 259 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 962 mg
  • Vláknina 13295 mg
  • Vitamín A 13295 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 77.9 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Papriku zbavíme jadřince a pokrájíme na plátky. Rajčata opláchneme a rozkrájíme na kostičky. Okurku oloupeme, krájíme na větší kostičky, broskve na plátky, šťávu dáme stranou.

  • 2

    Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni, vlijeme olej, do něhož prolisujeme česnek. Přidáme všechnu pokrájenou zeleninu, broskve a za stálého míchání pět minut vaříme.

  • 3

    Nyní přidáme do pánve 250 ml šťávy z broskví, kečup a vývar. Pořádně promícháme a další tři minuty vaříme. Na závěr už jen přidáme ocet a ihned poté podáváme.

Komentáře k receptu