Bylinkové krutony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 2 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 16.3 mg
- Vláknina 168 mg
- Vitamín A 168 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z veky nebo bílého chleba odstraníme kůrky a nakrájíme na malé tvary.
-
2
Na pánvi rozehřejeme olej a kousky do hněda osmažíme. Přendáme na papírový ubrousek a odsajeme přebytečný tuk.
-
3
Osmažené kousky obalíme v nasekané čerstvé petrželové nati nebo libovolných bylinkách dle chuti.