Bulharská hovězí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 36 g
- Sodík 256 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 165.6 mg
- Vláknina 2977 mg
- Vitamín A 2977 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
-
2
K téměř měkkému masu přidáme nakrájený celer, mrkev, rajčata a fazolky.
-
3
Hotový pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v mléce a povaříme.
-
4
Před podáváním přidáme do pokrmu čerstvé máslo.