Hovězí maso v octě a oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1467 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 600.7 mg
- Vláknina 3824 mg
- Vitamín A 3824 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky.
-
2
Z vývaru, octa, oleje, oloupané, na kolečka nakrájené cibule a okurky nakrájené na nudličky připravíme marinádu.
-
3
Nakrájené maso rozdělíme na talíře a zalijeme marinádou.
-
4
Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.