Jehněčí játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 17 g
- Sodík 148 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 463.8 mg
- Draslík 462.9 mg
- Vláknina 2458.2 mg
- Vitamín A 2458.2 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0.1 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra dobře opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme.
-
2
Poté obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Osmažená játra osolíme a opepříme cayenským pepřem.
-
3
Servírujeme posypané smaženou cibulkou a nasekanou petrželí.