Krupicová maďarská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 153 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 10 g
- Sodík 92 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 9.7 mg
- Draslík 21.5 mg
- Vláknina 1293.7 mg
- Vitamín A 1293.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na polovině tuku osmahneme krupici dozlatova.
-
2
Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme k ní papriku a zalijeme vodou.
-
3
Rozšleháme, přidáme opraženou krupici, sůl a vaříme 10 minut.
-
4
Posypeme pažitkou.
-
5