Horský kakaový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 300 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Mouka z jedlých kaštanů
  • 5 g Sůl
  • 40 g Kakao - prášek
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 10 g Droždí sušené
  • 40 g Cukr krupice
  • 220 ml Voda pitná
  • 100 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 473 kcal
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 9.6 mg
  • Draslík 141.3 mg
  • Vláknina 17528 mg
  • Vitamín A 17528 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme mléko, vodu a rozpuštěné máslo, přidáme hladkou a kaštanovou mouku, cukr, sůl, kakaový prášek a promícháme.

  • 2

    Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na moučník a necháme péct.

Komentáře k receptu