Pečené papriky v oleji

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1 hrst Tymián čerstvý
  • 1 hrst Oregano čerstvé
  • 1 hrst Rozmarýn čerstvý
  • 0.7 l Olej olivový
  • 1 kg Paprika červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 649 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 70 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 224 mg
  • Vláknina 4761.6 mg
  • Vitamín A 4761.6 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 129.8 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky pokrájíme na plátky a dáme je na 45 minut péct při 180 stupních. Necháme je trochu zchladnout a sloupneme z nich slupku. Necháme je na savém ubrousku oschnout. Posypeme je oreganem, tymiánem a rozmarýnem a naložíme do sklenic. Zalijeme olejem a uzavřeme. Skladujeme v lednici.

Komentáře k receptu