Vepřové kotlety se zelenou paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 3 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 71.7 mg
  • Draslík 482.4 mg
  • Vláknina 2779.8 mg
  • Vitamín A 2779.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Přendáme na nahřáté talíře.

  • 2

    Ve výpeku osmahneme cibuli nakrájenou najemno, přidáme na proužky nakrájené, očištěné papriky, česnek, kečup, sůl, podlijeme a dusíme doměkka.

  • 3

    Dochutíme kořením, nalijeme na kotlety a podáváme s opékanými brambory.

Komentáře k receptu