Vejce s hořčicovou náplní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5.5 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 223 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 2413 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 492.4 mg
  • Draslík 235.4 mg
  • Vláknina 8384.3 mg
  • Vitamín A 8384.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce vaříme 12 minut, zchladíme je, oloupeme a rozkrojíme napříč.

  • 2

    Žloutky prolisujeme, smícháme se smetanou, hořčicí a přidáme okurky a citronovou šťávu.

  • 3

    Touto směsí naplníme půlky bílků. Položíme je na listy salátu a podáváme dobře vychlazené.

Komentáře k receptu