Pikantní omáčka ke zvěřině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Marmeláda rybízová
  • 60 g Hořčice
  • 4 g Zázvor mletý
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 100 ml Pomerančová šťáva
  • 200 ml Víno červené
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 97 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 113 mg
  • Vláknina 2316.7 mg
  • Vitamín A 2316.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky vložíme rybízovou marmeládu, nastrouháme kůru z jednoho citronu a vymačkáme šťávu, přilijeme vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů, červené víno, přidáme hořčici, mletý zázvor, mletý pepř. Ručním šlehačem vyšleháme, až vznikne krémová omáčka, která je velmi vhodná k různým druhům zvěřinových pokrmů.

Komentáře k receptu