Pikantní omáčka ke zvěřině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 97 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 113 mg
- Vláknina 2316.7 mg
- Vitamín A 2316.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky vložíme rybízovou marmeládu, nastrouháme kůru z jednoho citronu a vymačkáme šťávu, přilijeme vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů, červené víno, přidáme hořčici, mletý zázvor, mletý pepř. Ručním šlehačem vyšleháme, až vznikne krémová omáčka, která je velmi vhodná k různým druhům zvěřinových pokrmů.