V čaji hruška

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Cukr krupice
  • 4 ks Hrušky
  • 1 ks Čaj černý
  • 3 ks Hřebíček
  • 3 ks Badyán
  • 1 ks Skořice celá
  • 1 l Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 593 kcal
  • Sacharidy 106 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 16 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 106 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 383.7 mg
  • Vláknina 20236.5 mg
  • Vitamín A 20236.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do varu přivedeme víno, přidáme černý čaj, cukr, badyán, skořici, hřebíček a oloupané hrušky zbavené jádřinců. Vaříme do změknutí.

  • 2

    Odstavíme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu