Pečený lín s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 11 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 13 mg
- Vláknina 159.3 mg
- Vitamín A 159.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Částečně vykostěné, omyté a osušené porce lína osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
-
2
Na pánvi na rozehřátém oleji porce opečeme po obou stranách.
-
3
V misce promícháme máslo s čerstvými, jemně nasekanými bylinkami. Na každou porci lína položíme kousek bylinkového másla a ihned podáváme.
-
4
Vhodnou přílohou je rýže.