Zeleninový vývar s těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 17 g
- Sodík 350 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 376.4 mg
- Vláknina 4448.5 mg
- Vitamín A 4448.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce nalijeme litr vody a přidáme cibuli, rajčata, fazole, vodnici a brambory. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Poté přidáme těstoviny a vaříme dalších pět minut. Následně přidáme bobkový list, osolíme a opepříme.
-
2
Z hrnce vyndáme všechnu zeleninu, pokrájíme ji a vrátíme. Do hrnce nasypeme nakrájenou šunku a kapustu. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Před podáváním posypeme v talíři polévku strouhaným parmezánem a trochou oleje.