Conchiglie z Pisy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Těstoviny Conchiglie
  • 125 g Sýr Ricotta
  • 60 ml Olej olivový extra panenský
  • 6 ks Rajčata
  • 1 hrst Bazalka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 457 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 91 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 15.9 mg
  • Draslík 334.2 mg
  • Vláknina 6763.8 mg
  • Vitamín A 6763.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu.

  • 2

    Než se těstoviny uvaří, rozmělníme sýr Ricotta v misce vidličkou.

  • 3

    Přimícháme rajčata nakrájená na kostičky, utřený česnek a natrhanou bazalku. Osolíme, opepříme a vše promícháme. Přilijeme olivový olej a znovu zamícháme. Ochutnáme a popřípadě dokořeníme.

  • 4

    Hotové těstoviny smícháme se sýrovou směsí. Můžeme servírovat.

Komentáře k receptu