Italská zuppa pavese

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Sýr Parmezán
  • 500 ml Hovězí vývar základní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 179 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1226 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 255.5 mg
  • Draslík 259.8 mg
  • Vláknina 347 mg
  • Vitamín A 347 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chleba osmahneme na sucho na pánvi a přendáme do polévkových talířů.

  • 2

    Na plátky chleba rozklepneme vejce, dbáme na celistvost žloutku.

  • 3

    Vývar uvedeme k varu a vejce s chlebem jím přelijeme.

  • 4

    Na závěr polévku opepříme, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu