Skopová plec s citronem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Skopová plec
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Brambory
  • 1 ks Citrony
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 672 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 201.9 mg
  • Vláknina 5495 mg
  • Vitamín A 5495 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, brambor nahrubo, česnek prolisujeme. Maso promícháme s cibulí a pokapeme šťávou z jednoho citronu. Dáme na půl hodiny uležet.

  • 2

    K masu s cibulí přidáme brambor, sůl, česnek a vše spolu umeleme na masovém strojku. Ze směsi vytvoříme 4 placičky, které usmažíme na másle z obou stran.

  • 3

    Podáváme s hořčicí a chlebem.

Komentáře k receptu