Buvolí sýr s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Bazalka
  • 5 g Sůl
  • 200 g Sýr Caciocavallo
  • 30 g Kaviár
  • 80 g Rukola
  • 80 g Salát Polníček
  • 200 g Rajčata
  • 60 g Petržel - nať
  • 30 g Ocet vinný
  • 60 g Olej olivový
  • 5 g Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 611 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 43.5 mg
  • Draslík 388.4 mg
  • Vláknina 4242.5 mg
  • Vitamín A 4242.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechen salát očistíme, odtrhneme poškozené a povadlé listy, ostatní propereme studenou vodou, scedíme, osušíme a listy salátu rukoly natrháme na menší kousky. Omyjeme rajčata, osušíme a překrojíme na poloviny. Omyjeme petrželku, bazalku a nasekáme. Sýr nakrájíme na plátky.

  • 2

    V míse smícháme ocet se solí a pepřem, přiléváme olej a vyšleháme hladkou zálivku. Do zálivky vmícháme nasekanou petrželku a bazalku.

  • 3

    Na servírovací mísu rozložíme salát a rajčata, přelijeme připravenou zálivkou a vše promícháme. Přidáme plátky sýra a kaviár. Všechno promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu