Polévka na pánvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 15 g Olej olivový
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 2 ks Brambory
  • 4 ks Rajčata
  • 5 ks Tymián čerstvý
  • 5 ks Sůl
  • 5 ks Pepř bílý
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 389 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 179 g
  • Sodík 484527 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 75 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1137.3 mg
  • Vláknina 57403.2 mg
  • Vitamín A 57403.2 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 140.8 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve na kostičky nakrájíme celer, cibuli, pórek, mrkev, cuketu, brambory a rajčata nakrájíme na půlměsíčky.

  • 2

    Ve větší pánvi opečeme všechnu nakrájenou zeleninu, kromě rajčat.

  • 3

    Poté k opečené zelenině přidáme jeden litr vody, tymián, bobkový list, sůl a pepř.

  • 4

    Takto vaříme asi tři čtvrtě hodiny.

  • 5

    Vypneme plotnu a přidáme připravená rajčata.

  • 6

    Počkáme až polévka přestane bublat a můžeme podávat.

Komentáře k receptu