Rezavá omáčka s topinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 4 g
- Sodík 549 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 265.3 mg
- Vláknina 9178.2 mg
- Vitamín A 9178.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mixéru dáme všechny suroviny (hlavně 2 červené papriky, opečené, sloupnuté a zbavené semen) a rozmixujeme je na hladkou kaši, kterou osolíme a opepříme.
-
2
Hotovou rouille potřeme topinky, které podáváme k bujabese.