Istrijská vinná polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cukr krupice
  • 150 g Veka
  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 9 dl Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 355 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 286.1 mg
  • Vláknina 52.4 mg
  • Vitamín A 52.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Víno mírně ohřejeme a nalijeme do hliněného džbánu. Přidáme cukr, olej, pepř a na kostičky nakrájenou, nasucho osmaženou teplou veku.

  • 2

    Vše dobře promícháme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu