Sekaná z husích prsou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Žemle tuková
  • 2 ks Husí prsa
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 šálek Mléko polotučné
  • 0.04 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 138 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 125.9 mg
  • Draslík 58.1 mg
  • Vláknina 464.8 mg
  • Vitamín A 464.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá prsa zbavíme kůže, vykostíme, nakrájíme a umeleme. Žemli namočíme v mléce, necháme nasáknout, potom vymačkáme a přidáme k mletému masu, osolíme, opepříme, dále přidáme jemně nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a vejce. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Směs vytvarujeme do válečku, obalíme kůží z prsou a sešijeme.

  • 3

    Sekanou pečeme ve středně vyhřáté troubě bez podlévání.

Komentáře k receptu