Sekaná z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 5 g
- Sodík 375 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 106.6 mg
- Draslík 708.9 mg
- Vláknina 896.5 mg
- Vitamín A 896.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykostěné tresčí maso umeleme, přidáme sůl, vejce, koření, utřený česnek, mléko, vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
-
2
Ze vzniklé hmoty vytvarujeme dvě šišky, vložíme je do pekáče na rozpuštěné sádlo a povrch rovněž potřeme sádlem.
-
3
Sekanou pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.