Hovězí nočky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 220 g Hovězí maso přední
  • 10 g Olej stolní
  • 20 g Žemle tuková
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 193.7 mg
  • Draslík 438.4 mg
  • Vláknina 629.5 mg
  • Vitamín A 629.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso, navlhčenou žemli a cibuli jemně umeleme. Přidáme vejce, česnek utřený se solí, pepř a vše dobře promícháme.

  • 2

    Ze směsi tvoříme malé válečky. Opečeme je na oleji po všech stranách, podlijeme vývarem (nebo vařící vodou) a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Komentáře k receptu