Salát z čerstvého hrášku a karotky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 5 g
- Sodík 251 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 622.4 mg
- Vláknina 14850.7 mg
- Vitamín A 14850.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Karotku očistíme, nahrubo nastrouháme, hrášek vyloupeme, cibuli nakrájíme na jemno.
-
2
V míse promícháme mrkev s hráškem a cibulí, zakapeme olejem a pomerančovou šťávou, osolíme, promícháme.
-
3
Salát před podáváním necháme vychladit.