Pečený králík s vepřovým bokem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 700 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 60 g
- Sodík 570 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 143.3 mg
- Draslík 637.4 mg
- Vláknina 632.5 mg
- Vitamín A 632.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechno maso očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Podlijeme vodou, opepříme, okmínujeme a v troubě upečeme. Hotové maso potřeme drceným česnekem se solí a ještě krátce dopečeme.